MATERII PRIME SI CONSUMABILE INDUSTRIALE

Bronz-Alama

Bronzul datorita procedurii de aliere cu stanniu si alte elemente este mai dur decit cuprul, ceea ce il face anticoroziv si turnabil deopotriva. Comparativ cu fierul este mai dur si proprietatile anticorozive sunt mai bune. Societatea noastra distribuie urmatoarele aliaje din bronz si anume CuSn7ZnPb, si GC-CuSn12 materiale ce sunt produse prin turnare continua.

 

Compus din doua elemente (Cu,Zn), tablele si benzile din alama sunt produse prin laminare la rece. Pe stoc pot fi gasite ca aliaje de CuZn 37.

 

Va punem la dispozitie toata gama de produse din bronz (bare, lungouri, bucsi, hexagoane), alama (bare, lungouri, bucsi, hexagoane), cupru (bare, lungouri, bucsi, hexagoane), tabla si folie tabla de plumb, sigilii plumb, fero aliaje, staniu, aliaje de lipit, lingouri de plumb, lingouri de aluminiu, tabla cupru, alama, aluminiu, platbande de cupru-alama, usi metalice placate cu plumb, placa din plumb, compozitii YSn83, precum si orice compozitie pe baza de Sn, Pb, Cu, teava plumb, teava bronz si teava cupru.

 

 Produsele noastre sunt insotite de certificate de calitate si conformitate, fiind produse conform cerintelor Comunitatii Europene referitoare la parametrii produselor si calitatea acestora. In cadrul societatii noastre se pot executa piese turnate din metale neferoase, in cochile metalice, cuzineti, lagare din cupru, bronz, alama, aluminiu, plumb si zamac.

 

Copyright © 2014 by TORO CRAIOVA. Toate drepturile Rezervate.

Design realizat de MAXDESIGN

Politica de Confidentialitate   |   Politica Cookies   |   Termeni si Conditii